Düğün mekanına o muhteşem girişini yaptınız... Davetliler belki bir kokteyl, belki de leziz bir akşam yemeğini yedikten sonra içkilerini yudumlama safhasına geçtiler.... Belki de hala pistte çılgınca eğleniyorlar sizinle birlikte... Ve dikkati tekrar kendinize çekme zamanı... Düğünün bitmesine 1-2 saat kala davetlilerinizi tekrar havaya sokma ve flaşların sizin üzerinize yoğunlaşma zamanı... veeee süper bir pasta müziği ile birlikte pastanız geliyor işte...
Pastanızın mutlaka size özel bir stili olmalı...Kendinizden birşeyler katmalısınız.. Belki üzerindeki gülü, belki gelin ve damadı, belki de içindeki frambuazı, ya da tamamen aykırı figürleriyle pastanız bir şekilde siz gelin ve damattan birşeyler taşımalı..
Tüm düğün tek bir konsept üzerine kurulmalı ve her küçük detay dahi birbiriyle bir uyum içerisinde olmalı. Bizim pastamız oldukça özeldi, onu özel kılan 3 şey vardı:
- Pasta süsü
- Pastanın şekli
- Pastanın içeriği
Zaten bunlar da bir düğün pastasının bel kemikleri...
- olarak pasta süsümüz "bize özel"di, bu işlerle uğraşan sevgili arkadaşımın benim için yaptığı salyangoz gelin ve damattı...
2. olarak pasta şeklinize karar verin, bizim anlaştığımız yer ile beraber çalışmamız gerekiyordu pasta konusunda.. O nedenle çok da fazla alternatifimiz yoktu.. Ama yine de iki seçenekten klasik olmayanı tercih ettik. Küçükten büyüğe sıralı bir şekilde inen katlar yerine, asimetrik olarak dağılmış katlardan oluşan ve her katın hemen hemen aynı boyutlarda olduğu pastayı seçtik. Böylece daha hareketli bir görünüm yakalama şansımız oldu.
Oğlumun düğün organizasyonunu size yaptırmayı düşünüyorum.. :)
YanıtlaSilSakine Aktürk
bırakmam başkasına zaten:))hele bi evlensin:)
YanıtlaSil