Sonbahar düğünleri // Fall weddings

Ekim ayı başlar başlamaz, havalar sonbaharı hissettirmeye başladı bize.. çoğu insan yaz düğünü isteyebilir, hava güzel olsun, havuz başı, deniz kenarı, tekne düğünü veya kır düğünü olsun... ama bir de sonbahar düğünleri vardır ki tadından yenmez.. sonbaharın o güzel renklerini bünyesinde barındıran düğünler için farklı, birbirinden hoş öneri ve konseptler..

Sonbahar düğün mekanları


sonbahar ama düğünümü ille kırda yapmak istiyorum diyor ama yağmur için de alternatif kapalı bir mekanınız olsun diyorsanız işte size süper bir konsept..bence hem çok değişik hem de çok organik:))

bu çiftlik evinde, samanın ve kahverenginin büyüsünü doyasıya kullanabilirsiniz..

ya da kırmızı, sarı, turuncu ve beyaz ile daha yumuşak ve daha canlı bir konsept düşünebilirsiniz.

bu da turuncunun çok baskın olduğu bir tasarım..şahsi fikrim ise biraz yumuşak geçişler yapılmalıydı renkler arasında..çok yoğun bir turuncu var..masa örtüleri veya orta çiçek farklı bir renk olarak kullanılsa daha şık olabilirdi bence..

oldukça sade ama zarif bir Japon teması, menünüzde suşi olan bir sonbahar düğünü yapacaksanız buyurun:) renkler çok uyumlu ve iç açıcı..


sonbahar masa ortası için sadelikten yana olanlara..

***

Sonbahar düğün kurabiyeleri, nikah şekerleri

yine yaprak teması müthiş bir şekilde karşımıza çıkıyor. hem kurabiyelerde, nikah şekerlerinde hem de pastalarda vazgeçilmez yaprak ve kozalak, meşe palamudu teması..ayrıca acayip tatlı duruyorlar..:)



***

Sonbahar el buketleri


hem el buketi hem de masa ortası çiçeği için ideal bir kombinasyon.

***

Sonbahar düğün pastası temaları




***

Detaylar




Yorumlar