düğün fotoğrafları - Baykuş Creative

O kadar koşturmaca, telaş, stres, heyecan, sevinç, çok çeşitli duygu dolu anlar... işte hepsi bir gecede bitiverdi... masal gibi düğün geride kaldı..gelinlik, damatlık, organizasyon, davetliler vs. hepsi geride kaldı...elimizde kalan ise KOSKOCA bir mutluluk ve o mutluluğun yansıdığı fotoğraf kareleri...

Düğün gününü bir tek hakkıyla yaşayamayan, herşeyi aynı anda görmeye vakıf olamayan, hazırlık aşamasında o kadar detaya takılıp düğün gecesi onlara bakmaya bile fırsat bulamayan çiftimizden bahsediyorum..evet..

sizlerin elinde kalan o eğlenceli mi eğlenceli, görkemli, zarif ve mutluluğunuzun okunduğu fotoğraflar ve hayal kırıklığına yol açmayacak çok iyi bir çekim.. unutmayın ki o gün bir daha geri gelmeyecek ve çocuklarınızla, sevdiklerinizle paylaşacağınız anılar olarak yerlerini alacaklar hayatınızda.. o yüzden çok önemli günü yakalayan fotoğrafçınız da, çekimi yapan kameraman da..iyi bir şirket, iyi bir arkadaş olmalı en başında.

Baykuş Creative yabancı değil, tanıdık...farklı çalışmalara imza atıyorlar ve en önemlisi coşkulu ve heyecanlı olmaları..işte size çalışmalarından birkaç kare.







Yorumlar