Farklı düğün pastaları // Different wedding cakes

Düğün mekanına o muhteşem girişini yaptınız... Davetliler belki bir kokteyl, belki de leziz bir akşam yemeğini yedikten sonra içkilerini yudumlama safhasına geçtiler.... Belki de hala pistte çılgınca eğleniyorlar sizinle birlikte... Ve dikkati tekrar kendinize çekme zamanı... Düğünün bitmesine 1-2 saat kala davetlilerinizi tekrar havaya sokma ve flaşların sizin üzerinize yoğunlaşma zamanı... veeee süper bir pasta müziği ile birlikte pastanız geliyor işte...

Pastanızın mutlaka size özel bir stili olmalı...Kendinizden birşeyler katmalısınız.. Belki üzerindeki gülü, belki gelin ve damadı, belki de içindeki frambuazı, ya da tamamen aykırı figürleriyle pastanız bir şekilde siz gelin ve damattan birşeyler taşımalı..


İşte size birbirinden değişik düğün pastaları...


son günlerin en moda pastalarından.. dilim yerine cupcake ..hem sunumu hem görünümü daha  şık.

aradaki kırmısı güller çok hoş bir hava katmış, üzerindeki  süsler arzuya göre değişebilir, bence çok büyük kalmışlar pastada..daha minyatür bir süs daha hoş durabilir.

bu da yeni trend pastalarda. Klasik görünümlü kat kat pastalar yerine bu şekilde pasta kullanabilirsiniz. Hem daha dinamik hem de farklı.

biraz abartıya kaçmış olsa da tercih edecekler olabilir elbette..

renkler çok hoş, oldukça sevimli

farklı bir dizayn
düğün pastası  
sonbahar düğünleri için farklı iki pasta örneği...sarı, yeşil ve kırmızı yapraklar çok tatlı bir hava katıyor. özellikle sağdakini  çok beğendiğimi söylemeliyim.

***

İlki arkadaşımın bridal shower pastası, altındaki ise düğün pastaları:)
oldukça eğlenceli değiller mi? hem de kişiye özel...

pasta düğün pastası bekarliğa veda

Sesil ve Onurcum mutluluklar:)
****
Sevgili Ahu&Eli ömür boyu mutluluklar.. nişan pastası ise La Boheme Butik Pasta..


Yorumlar