Balköpüğü ile Bloggerlar Buluştu! Hem de Çok Güzel Bir Sürprizle!!!!!!!


5 Mayıs Pazar Günü, Balköpüğü'nün bizler için hazırladığı çok tatlı bir organizasyonla Çubuklu Hayal Kahvesi'nde bir araya geldik. Boğazın eşsiz manzarası eşliğinde kahvaltılarımızı ederken çok da güzel arkadaşlarla tanıştık. Yedik, içtik, eğlendik..birbirimizi tanıyıp süper sohbetler ettik.


Balköpüğü ve programın sponsoru olan Grupfoni'ye tekrar teşekkürler. Hediyelerimiz de çok güzeldi. Apolena Home&Living yastıkları kılpayı kaçırdım ama:(



Gelelim asıl önemli ve işin benim blogumu ilgilendiren kısmınaaaa:))

100 blogger önünde evlenme teklifi..evet yanlış duymadınız.."Yavuz Gizem'i Seviyo Yavuz Gizem'i Seviyooooo"... İşte Yavuz'dan Gizem'e herkesin önünde çok güzel, eğlenceli hoş bir sürprizle gelen evlenme teklifi... Çikolata soslu çilek ve patlayan şampanya eşliğinde:))

Organizasyon içinde organizasyon:) Sevgili Gizem ve Yavuz'a bir ömür boyu mutluluklar diliyorum ve diyorum ki eğer bu süreçte yardıma veya herhangi birşeye ihtiyacınız olursa ben burdayım..Cheers!



Yorumlar

  1. Süperdi herşey Aslı! Seni tanıdığıma çok memnun oldum!

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Denizcim..ben de seni:) ne iyi etmişim de yan sandalyene oturmuşum:)

    YanıtlaSil
  3. Aslı resimler süper valla özel ilgi alanın olduğundan diye tahmin ediyorum ki süper yakalamışsın o anı, tebrikler:) Bide bide bide bende sizleri tanıdığıma çok memnun oldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet tabi ki de;) tesekkurler Tubiş:) bir dahaki etkinlikte masaca gidiyoruz evet:) bakarsın beraber dalıs da organize ederiz dur bakalım:))

      Sil
  4. Hem dalış hem düğün ne olursa farketmez, görüşelim!

    YanıtlaSil
  5. Merhaba canım şimdi gördüm iletini çok teşekkür ederim. Açtım blogu ama henüz hiç ilgilenemedim.Etkinlikle ilgili yazın çok güzel olmuş senin gibi renkli.umarım yine görüşürüz

    YanıtlaSil

Yorum Gönder