Tam Bizim Zevkimize Göre --- Vivense!


Özellikle evlenme aşamasındakiler ve diğer tüm okuyucularıma sesleniyorum... Evlenme sürecine girdiniz mi işler bitmek bilmez bilirsiniz ve düğününüzü planlamanın yanı sıra bir de evinizi döşemek konusunda kafanız karışır...elbette istediğiniz şeyler belli olabilir kafanızda ama siz mobilya alışverişine çıktığınızda o kafanızdakilerin hepsi her an silinebilir inanın bana..o kadar çok alternatifle dolu bir piyasa ki burası, aklınız çelinebileceği gibi, bir de daha önceden düşündüklerinizin sizin düşündüğünüz fiyata denk gelememesi gibi bir durum da çıkabilir karşınıza..

Peki sizler için mobilyalarınızı işinde uzman mimarların seçmesini ve sizi bu yükten kurtarmalarını ister misiniz? Türkiye'nin online mobilya mağazası Vivense Home&Living size böyle bir fırsat sunuyor. Vivense mimarları en güzel ürünleri direk üreticilerinden sizin için seçip beğeninize sunuyor. Üreticiden tedarik edilen mobilya dekorasyon ürünleri indirimli fiyatlarla sunuluyor..

OMG! ---- EVLENENLERE ÖZEL VİVENSE WEDDING!


Vivense editörleri ve iç mimarları evlenecek çiftler için 4 özel ve birbirinden farklı konsept hazırlamış.. 
Hepsi çok başarılı bence..Eminim ki içlerinden biri tam size göre.

Modern&Sade, Sıcak&Mütevazi, Geleneksel İhtişam, Renkli&Enerjik





Bu stillerden sizi en iyi yansıtanı, zevkinize ve gözünüze en çok hitap edeni seçin, ardından da Vivense.com ayrıcalığıyla düğün alışverişinin keyfini çıkarın.

İNDİRİMLİ FİYATLAR



Firmanın sizi direkt olarak tasarımcı ve üreticilerle buluşturması güzel...Cadde mağazalarındaki stok ve yüksek kira maliyetleri olmadığından ve ürünler direkt olarak ilk üretici ve tasarımcıdan tedarik edildiğinden yarı yarıya varan fiyat avantajları oluyor.

Vivense'de ürünler Türkiye'nin mobilya merkezlerindeki üreticilerden ve tasarımcı atölyelerinden sizin için seçiliyor. Stilinize uygun hayalinizdeki evi oluşturmak için Vivense'den ilham alabilirsiniz. 

Siparişleriniz ayrıca ilk elden teslim ediliyor. Ben de Vivense'den aldığım ilhamla artık sizler için bir de dekorasyon bölümü yapacağım..Orada eviniz için de neşeli öneriler bulabileceksiniz. Ben Vivense.com 'da çok tatlı iç açıcı bir hava buldum ve satılan ürünlerin de çoğunu çok beğendim..Oldukça zevkli ve benim "vintage taste"ime de hitap eden ürünler..

Göz atmadan geçmemenizi tavsiye ederim arkadaşlar.. Vivense.com ..

Yorumlar