İlginç evlilik yüzükleri // Unique, different wedding rings

Eveeet, evlenmenize az kaldı.. tüm hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Pekiiii evlilik yüzüklerinize karar verdiniz mi? 


Bu süreçte evlilik yüzüklerini hazırlıklarının neresine koyacaklarını bilemeyenler olabilir. Kimisi nişanda takar bu yüzükleri zaten, ama bazılarının nişanıyla düğünü arasında çok zaman da olmayabilir, bazılarının da "çok özel olsun yüzüklerimiz" diye bu işi en sona bıraktığı da olabilir.

Neticede bence yüzükler en önemli ayrıntılardır. Ne de olsa bir ömür boyu sizinle birlikte mutluluğunuzun simgesi olarak parmaklarınızda duracaklar ve siz onları hiiiiç çıkarmayacaksınız:)


birkaç ilginç yüzük fikri paylaşmak istiyorum sizlerle:) bazısı takıntıları olanlara gelsin:)


  • Bu ilk yüzükler, benim gibi Tim Burton hastalarına ithaf edilir.. benim yüzüğüm böyle değil elbette ama bir ömür boyu hem kocamı hem Tim'imi hem de en sevdiğim karakter Jack Skeleton'u yanımda taşırım diyenlerdenseniz, buyrunuz:)))



  • bu da tarihleri unutanlara..bu pille çalışan yüzük sayesinde evlilik yıldönümünüzü hiç unutamayacaksınız:) he he he! buyrun damatlar;)



  • Bu sevimli yüzükler de yine benim gibi :) - ama yüzüğüm böyle değil:) - kedi hastaları için gelsin:)


  •  grrrrr! pençelerim, dişlerim..çok vahşi ama evlenmek için tercihim olmasa da hoş görünüyor..
  • bu yüzükler de müzik sevdalılarına gelsin, müzisyen çiftler için de güzel bir seçenek bence.. üzerine aşk senfonizi işletebileceğiniz yüzükleriniz olsun istemez misiniz?




Yorumlar