Tuba&Deniz Evlendi: Gelelim Tuba'nın Gelinliğine:)

Sevgili arkadaşım Tuba çok güzel iki düğünle evlendi. 
Ailenizle farklı şehirlerde olunca artık iki düğün yapmak adetten biliyorsunuz:) İki düğünleri de kendileri gibi çok güzel karelere sahne oldu. Fotoğraflar İzmir, İstanbul karışık.. 

Tubacım çok güzel bir gelin olmuşsun, tekrar seni ve eşini buradan da tebrik eder,
 bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Şimdi geçelim detaylara:))

Vintage Arabalar


Eski arabaları gelin arabası olarak kullanmak artık çok moda... ve eğer romantik tarzda, vintage bir düğün konseptiniz varsa çok doğru bir seçim.. çok şık duruyorlar. Hem kırmızı hem siyah çok hoş olmuş..ee çiftimiz de güzel tabi;)



Tuba'nın Gelinliği


Aslında bu yazının çıkış noktası da özellikle Tuba'nın gelinliğine olan ilgimdi :) Ben gelinliği çok beğendim. Tuba'nın tarzını bildiğim için de ona çok yakıştırdım. Romantik, sırt dekolteli ve hem sırttan hem önden britli tül gelinliğine dantel ve güpür detaylar konulmuş. Omuzlardaki düşük dantel askılar ve belindeki danteller gotik bir hava vermiş.

Gelinliğin arkadan görünüşü böyle:

Gelelim gelinliğin ön tarafına... 19. yüzyıl Viktoryan dönemi kadınlarının tarzını andıran, eteklerinin ön kısmına da yer yer dantel dökülen gelinliğin göğüs kısmı balenlerin arasına atılan dantellerle de hareketlendirilmiş.. Yaka kısmındaki bu su dalgası gibi duran küçük dantel hareketlerini de oldum olası sevmişimdir.

Tuba'nın Saçı da gelinliğe ve düğünün konseptine uygun olarak, aşağıdan düşük dağınık bir topuzla toplanmış. Dalgalı kızıl saçlara takılan yeşili bol taze çiçekler ise gerçekten çok iyi bir tercih:) 10 puan Tubacım:)




Tuba'nın Gelin Çiçeği // El Buketi



Gelin çiçeği bir gelinin vazgeçilmezi elbette. Tüm gün onu elinizde bir çanta gibi taşıyıp, onu hiçbir yerlere koyamıyor, gözünüz gibi sakınıyorsunuz. Tüm çekimlerde, düğün boyunca vazgeçilmez aksesuarınız; kimi zaman da kurtarıcınız olarak görev alıyor, ve daha sonra belki evinizin bir köşesinde ya da bekar bir arkadaşınızın başucunda saklanıyor saklanabildiğince;) 

Tuba'nın gelin çiçeği de saçındaki çiçeklerle aynı tarz elbette. Mor ve turuncunun yeşilin içindeki uyumu tartışılamaz. Buram buram bahar, yaz ve neşe kokuyor çiçekler. Görüntüsü çok doğal ve ince. Vintage sever biri olarak Tuba'nın Madame Coco 'dan aldığı broşu beğendim. Bu küçük ama kibar detayı mor ojesiyle boyayarak, o da kendi işini kendi görenler kervanına katıldı. Aramıza hoşgeldin Tubacım.. Kendi düğünümdeki sandalye dekorasyonlarımızdan, peçeteliklere ve davetiyeden nikah şekerine kadar herşeyi kendimiz yaptığımız için, bendeniz bu tip "kendin yap" olaylarını gönülden destekliyorum. İnsanın kendi düğününe kendinden birşey katması kadar güzel birşey yok, yorulsan da değiyor sonunda. Bu küçücük bir detay dahi olsa.


Tekrar tebrikler Tuba&Deniz...Bir ömür boyu mutluluklar ve dans dolu günler...



Bu güzel gelinliği siz de beğendiyseniz adres aşağıda:) Sisters Wedding İzmir'de, çalışanları da oldukça sıcak. İzmir'de evleneceklere duyurulur.


Yorumlar