Evet şimdi de ben Mimledim.. Hadi Bakalım:)


Eveet, bir önceki gönderimde sorularını cevapladığım sevgili Kendinin Ruh Doktoru hadi bakalım sıra sende..:)
  1. Blogunun adı nereden geliyor?
  2. Nasıl bir düğün istersin? Kır düğünü, salon düğünü, havuz başı, deniz kenarı vs.
  3. Gelinliğini dantel mi, tül mü, saten mi tercih edersin?
  4. Gelin tacı mı, toka mı, çiçek mi, tarak mı? Duvak mı şapka mı?
  5. Düğün konseptleri arasında en beğendiğin trendler neler? Hangi renk bir düğün istersin?
  6. Kendini nasıl tanımlarsın? 
a) romantik / vintage  b) modern / sade  c) geleneksel / ihtişamlı d) renkli / enerjik


benim cevaplarım:

1. Blogumun adı; evlenirken girdiğim düğünün organizasyon aşamasındaki "herşey mükemmel olmalı, şu detay bu detay" diye girdiğim ruh halinden geliyor. Aslında yukarıdaki "header" kısmında yazılanlar az da olsa özetliyor durumu. Bu isim aslında tüm gelin adaylarının o aşamadaki yükselen çığlığı:)

2. Ben daha önce de söylediğim gibi iki düğün yaptım. Birisi kına gecesi konseptliydi, birbirinden farklı iki gelinlik giydim. Biri, çimler ve pist karışımıyla daha kır düğünü tadında, diğeri de havuz başı ve deniz kenarı konseptiyle elegan bir düğün olarak gerçekleşti. İkisini de yaşamış oldum.

3. Gelinlikte dantel benim için kaçınılmaz. Çok zarif ve şık duruyor bence. Fransız danteli olacak elbette:) Benim gelinliğim Fransız dantelinden sadece ön taraftan aradan gözüken kristallerle süslenmiş bir tüle sahip bir gelinlikti. Kınada giydiğim ise şifon sade bir elbise tarzında arkadan dantel bir pelerini olan kelebek tadında Hellenistik bir elbiseydi.

4. Duvak. Abartı olmayan ufak bir taç.

5. Vintage düğünler, romantik hava. Pastel renkler ve kendi hikayesi olan ve tüm konseptin onun üzerine kurulu olduğu düğünler. Bizimkisi somon ağırlıklı, mor, pastel tonlarında yeşil ve uçuk pembenin olduğu bir Salyangoz Hikayesiydi mesela. Ve herşey o konsept üzerine kuruluydu.

6. Organizasyonlarda, dekorasyonda, aksesuarda tamamen romatik vintage olup, giyim konusunda ve kişilik olarak da yer yer romantik vintage olmakla birlikte çoğunlukla renkli ve enerjiğimdir.

buradan birkaç kişiyi daha mimlemek istiyorum bu vesileyle:) hadi kızlar sorularıma cevap:)



Yorumlar

  1. Mrb, çok teşekkür ederim, en kısa sürede cevaplayacağım..

    YanıtlaSil
  2. Canım benim, şu aralar çok yoğunumi biliyorsundur düğün telaşı :) Sorularını üstün körü cevaplamak istemiyorum, düğünümden sonra tüm sorularını en içten düşüncelerimle cevaplayacağım, öpüyorum çok :)

    YanıtlaSil
  3. cnm kolay gelsin.. düğün konusunda aklına takılan birşey olursa yardımcı olurum.. herşey çok güzel olucak merak etme:) sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Bak cevapladım=:)

    http://reyhanlahersey.blogspot.com/2013/10/mimlendimdi.html

    YanıtlaSil
  5. uygun bir zaman yanıtlayacağım ilginç bir mim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder