2014 gelinliklerine bakalım.. Önce Carolina Herrera..

Carolina Herrera

BLOOMING BRIDE


Blooming Bride

BAROQUE BRIDAL BEAUTY

InsideWeddings

Evet, 2014 yılına da girdik sonunda.. Yıllar ne de çabuk geçiyor, artık yakalayamıyorum. Umarım herkes bu yılda çok mutlu, umutlu ve neşeli olur ve dilediklerine kavuşur.

Bu yıl evlenecekler de eminim uygun fiyatları da yakalamak amaçlı şimdiden gelinlik arayışlarına girmişlerdir bile (istatistiki olarak çoğu kişinin evlenme işini yaza ya da bahar aylarına bırakmasını baz alarak konuşuyorum:)

Peki gelinlikte 2014 trendleri neler? 

Bu oldukça geniş bir konu olsa da ara ara farklı markalardan gelinlik modellerini sizlerle paylaşarak bu işin altından kalkmayı düşünüyorum.

Bu yazımda sizlerle paylaşacağım modeller Carolina Herrera'dan.. Genel olarak bu seneye damgasını vuran modeller dantel ağırlıklı olup balık kesimlerden oluşuyor. Tül ve kabarık modellerin oldukça "out" kaldığını söylemek mümkün. Değişen dünya ve gelişen teknolojinin sonucu olarak minimalist tavırlar daha da önplanda ve bu tarzlar gün geçtikçe artacak..bu kaçınılmaz bir gerçek. Ama bu modeller de oldukça şık bence. Buyrunuz:)

Carolina Herrera 2014 yılında evlenecekler için harika gelinlik modelleri tasarlanmış. Birbirinden şık ve zarif olan gelinlik modelleri arasından seçim yapmanız çok zor olabilir. Koleksiyonda en çok göze çarpan balık modeller ve danteller! Modacı 2014 yılında balık model gelinliklerin moda olacağının sinyalini veriyor. Artık kabarık gelinliklerden vazgeçme zamanı! 

Moda Kanalları Editörü: Duygu ÇELİKKOL

Yorumlar