Lavanta Kokulu Aşk Başkadır!

Uzun zamandır yazamadım.. Evet yoğunluk işte, iş, güç bildiğiniz gibi...Günlük rutinimizden ve fani dünyanın koşturmacasından ötürü zaman ayıramıyoruz bazen kendimize...İlişkilerimize. Eşimize, dostumuza..

Oysa her an, her anı önemli bizim için. Küçük mutluluklardır büyüklerini getiren. Bazen küçücük bir tebessüm, bazen sokaktaki minik bir patinin size dokunuşu, kimi zaman bir çocuğu sevindirmeniz kimi zaman da yolda en sevdiğiniz melodi eşliğinde salına salına yürümenizdir sizi mutlu eden.


Asla atlamamanız gereken ise hayatın en büyük nimetlerinden olan aşkınızdır. Üzerinden kaç gün, kaç yıl geçerse geçsin, o sizin bir kere yüreğinizi verdiğiniz, içini açtığınızdır. Ne olursa olsun, elinizden geldiğince o aşkı canlı tutmaya bakmalısınız ve her ufak mutluluğu büyütmenin yollarını aramalsıınız. O zaman bu küçük jestler bir domino etkisi yaratıp huzurlu ve dingin bir mutluluk hali yaratır. Ve tüm benliğinizi, evinizi ve ilişkinizi sarar..

İşte öyle... Lavanta kokulu aşk başkadır! Terasımızda kendi yetiştirdiğimiz lavantalardan benim için bir buket toplayan eşim de!

Aşk dolu günler...

Yorumlar

  1. Ne kadar şanslısınızzzzzz lavanta huzurunu yasıyorsunuz eşinizle, sevdiğinizle beraber. Huzurunuz hiçbir zaman kaybolmasın. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dilek ve iyi niyetiniz için teşekkürler.. Sizin de hep mutlu, huzurlu, neşe dolu olmanız dileğiyle.. Benden de sevgiler:)

      Sil

Yorum Gönder