Düğünözel ile Kendi Düğün Sitenizi Yapın!



Evlenirken insan o kadar büyük bir adım atıyor ve o kadar heyecan doluyor ki elbette herkes duysun; herkes bilsin istiyor. Başınızda kavak yelleri eserken öyle bir çığlık atmak istiyorsunuz ki duymayan kalmasın mutluluğunuzu, aşık olduğunuzu.

O günkü şaşaa unutulamaz oluyor sizin için, makyajdı, saçtı, gelinlikti, damatlıktı... provası, pastası, arabası, çiçeği, konukları, daveti, şekeri, eğlencesi, müziği, hediyeleri, ayakkabısı, papyonu, fotoğrafı, kamerası... O tatlı telaşı:)

O anı kimi zaman fotoğraflarla ve çekimleriyle, kimi zaman nikah şekerimiz, davetiyemizle, kimi zaman da düşüncelerimizde ölümsüz kılmaya çalışıyoruz. Ama bir de başka bir yolu var. İnternet çağında tabi ki kendi düğün sitenizi kurup uzay boşluğuna bırakmak:) voila!

Düğünözel kimdir, nedir, ne yapar?


İşte Düğünözel (Dugunozel.com) tam da burada devreye giriyor. Türkiye'nin ilk ücretsiz düğün websitesi kurma servisi olan Düğünözel amacını şöyle açıklıyor: "Amacımız, evlenen çiftlerin sevdikleri ve düğün davetlileriyle daha iyi iletişim kurarak, düğün sevincini hep beraber doyasıya yaşamalarını sağlamak."

Düğünözel ile çiftler, davetlilerle olan iletişimlerini tamamen kendilerine ait bir platformda sürdürürken, aynı zamanda ömür boyu saklayabilecekleri bir anı oluştururlar. Çiftler Düğünözel ile kolayca kendilerine ait bir düğün sitesi oluşturararak, fotoğraflarını paylaşabilir; düğün haberlerini hızlıca duyurabilir, tebrik mesajlarını sitelerinden alabilirler.

Ayrıca, ek olarak, Düğünözel'in Türkiye'de bir ilk olan hediye listesi servisi sayesinde, gelin ve damat adayları, Düğünözel sitelerinde ihtiyaç duydukları ve istedikleri ürünlerle bir hediye listesi oluşturabilirler. Böylece, çiftin sevdikleri, evlerinin konforundan tek bir tık ile, çiftin Düğünözel sitesinden düğün hediyesi gönderebilirler. Hem de diledikleri mesaj ile birlikte hediye paketi içinde çiftin belirttiği adrese teslim.

dugun wedding

Düğünözel'den Migros hediye çeki


Düğünözel ayrıca kullanıcı deneyimi geliştirme programı kapsamında, üye olduktan sonra kendileriyle kısa bir telefon görüşmesi yapmayı kabul eden herkese, ufak bir teşekkür niteliğinde Migros mağazalarında geçerli 25 TL değerinde hediye kartı veriyor.

Ne dersiniz? Bence denemeye değer. Hem güzel hem de faydalı bir anı. Düğün öncesi ve sonrası fotoğraf ve gelişmeleri yükleyip saklayabilir ve istediğiniz kisilere paylaşıma açabilirsiniz.  Ücretsiz olarak böyle kullanışlı bir  fırsattan yararlanarak ileride çocuklarınıza ve torunlarınıza gösterebileceğiniz bir  anı oluşturabilirsiniz. 

Yorumlar