Angelina Jolie'nin Gelinliği / Angelina Jolie's Bridal Dress

Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti, geçtiğimiz günlerde çiftin Fransa’daki evi Château Miraval’da evlendi. Dünyaca ünlü Hello ve People dergileri de Angelina Jolie'nin çok konuşulan gelinliğini kapaklarına taşıyarak haberi ve çiftin kendilerine verdiği albümü dünyaya duyurdu.

Ve elbette merakla beklenen gelinlik de ortaya çıktı. Özel dikim Versace gelinlik Angelina Jolie'nin çocuklarının çizimlerinden oluşuyor.

23 Ağustos’ta ‘sade ve samimi’ bir törenle gerçekleşen düğün bence tam da bu ikiliye göre. Kim ne der umursamadan, gönüllerince yaşadıkları bir beraberlikleri ve 13 yaşında Maddox, 10 yaşında Pax, 9 yaşında Zahara, 8 Shiloh ve 6 yaşında Vivienne ve Knox adlı ikiz çocukları mevcut. Her ne kadar United Colors of Benetton tadında çocuk koleksiyonu yapıyor diye eleştirilseler de bunun ne kimseye bir zararı var ne de kimseyi ilgilendirir. Çocuklara gereken değeri veriyor,hiçbirini birbirinden ayırmıyor. Duvağını ve gelinliğini bile çocuklarının resimlerinden oluşturan bir kadın Angelina Jolie ve ben kendisini çok seviyor ve beğeniyorum.

İşte söz konusu gelinlik:

Angelina Jolie gelinlik
Angelina Jolie gelinlik

Yorumlar