Gülben Ergen ve Erhan Çelik 'in Rustik Düğünü

Gülben Ergen ve Erhan Çelik pazar günü hayatlarını Şirince'de birleştirdiler. Zaten genel olarak saç ve giyim tarzını beğendiğim bir kadın Gülben Ergen. Düğün konusunda da zevkli bir seçim yapmışlar.  Her ikisinin de 2. evlilikleri olduğu için zaten abartılı bir düğün yapmayacaklari belliydi. Az kisiyle çok sade ve şık bir düğün konsepti tercih etmişler ve bence çok hoş görüntüler ortaya çıkmış.


Zaten Sonbaharın gelmesiyle sonbahar düğünleri ve konseptlerine değinecektim ki işlemeyi en sevdiğim konulardan biridir, Gülben Ergen de ayni konseptte bir düğün yaptı ve ben de onunla açılışı yapalım dedim:)


Bu tarz vintage düğünlere "rustic weddings" deniyor ve Amerika'da hem rustik hem de "farm weddings" yani çiftlik düğünleri hep revaçta oluyor. Kullanılan dekorasyon ve atmosfer zaten o eski ve doğal havayı yansıtıyor.  Bir de gelin çiçeği var ki o da sarı başaklar ve lavantadan oluşuyor.

Gelinligin sade ve kabarık olmayan tarzı dantelin o "eski" vintage havasıyla bütünleşmişken, gelinin duvaksız yandan ayrılmış topuzu ve tarağı da birbiriyle son derece uyum içerisinde yerini alıyor.  Yani konsept genelde kusursuzca tamamlanıyor. Damatlık şık ama daha rustik tarza uygun mavi veya kahverengi detaylarla süslenmiş pastel geçişlerin olduğu bazı detayları olabilirdi. Sanki siyah beyaz biraz sert kalmış bu konsepte. Ama şık ve yakışıklı bir damat Erhan Çelik de hakkını yemeyelim. Çok yakışan çifte kendilerinin de dediği gibi sonsuza dek mutluluklar...

Yorumlar