Kardeş Site Düğünce!

Düğünümüzün ve kınamızın üzerinden biraz zaman geçmiş olsa da, anılar dün gibi taze ve telaşlar hep aynı. Dolayısıyla deneyimler, öneriler ve heyecanları paylaşmak güzel yeni adaylarla. Çünkü o kadar çok ihtiyaç oluyor ki bazen küçücük bir ilhama. "Şunu yapın bunu yapın onu öyle değil böyle yapın"dan ziyade gerçek düğünler, kınalar, nişanlar yol gösterici oluyor.

Sevgili Düğünce de bu düşünceyle yola çıkarak sayfalarına konuk etti bizi. Kına gecemden resimler ve detaylar paylaştık. Birilerine ilham olabildiysek ne mutlu bize. Aşağıdaki resme tıklayarak Düğünce'nin samimi ve sıcak yazısını okuyabilirsiniz.



Sitede düğün ve evlilikle ilgili hemen herşey var, ama en önemlisi klişe değil sıradışı fikirler de bulabiliyor olmanız.  Bir kez tıklarsanız zaten renkleri ve içeriği sizi acayip cezbedecek ve sayfalarında gezinmeden edemeyeceksiniz. 


Düğünce butonu da kardeş düğün sitesi olarak sağ tarafta da yerini almış bulunuyor bu arada. Mutlaka ziyaret edin derim, pişman olmayacaksınız.

Bir sonraki gönderilerimde Düğünce ile yaptığım bir röportaja da yer vereceğim. Zevkle okuyacağınızdan eminim. Beklemede kalın kızlar:)

Sevgiler,

Yorumlar

  1. Yazıya buradan ulaşabilirsiniz.

    http://www.dugunce.com/2014/09/09/tanrim-evleniyorum-melike-nin-dugun-tadinda-kina-gecesi/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder