Balköpüğü ile Bloggerlar Bursa'da Buluştu!

Herkese merhaba,

Yorucu bir haftasonu geçirdim diyebilirim. Çünkü 19 Ekim Pazar günü sevgili Balköpüğü'nün etkinliği için Bursa'ya gittim:) evet gittim, hem de erkenden vardım:) Herhalde 2. gelen falandım:) Çünkü Kadıköy'den en uygun deniz otobüsü 8.40'taydı. Biraz Osmangazi'yi gezdim yarım saat kadar sonra otele vardım.
blogger buluşması
karşılama masası oldukça şık ve renkliydi
Genelde katılan bloggerlar Bursa'dan olduğu için elbette onlar biraz daha başlama saatinde gelebildiler tabi:) Birbirini tanıyan bloggerlar çoğunluktaydı, benim masamda ise sponsorlardan Keramika ve Mutfak ve Tatlar'ın mimarı Selma Mollaoğlu vardı. Kendileriyle uzun uzun kedi muhabbeti çevirdik:) ve Tanrım Evleniyorum'dan çok Mantarın Maceraları'ndan bahsettik.

Yine herşey her zamanki gibi çok güzel ve özenle hazırlanmıştı. Bilen bilir, benim katıldığım başka bir blogger etkinliği olmadı bu zamana kadar. Gizem'in ilk İstanbul Hayal Kahvesinde gerçekleştirdiğine katılmıştım ve çok güzel kişilerle tanışmış, çok eğlenceli zamanlar geçirmiştim (Geçmiş buluşma için TIK TIK!) Bir de o gün güzel bir sürprizin parçaları olmuş ve çok güzel bir anı paylaşmıştık tabi:)  O yüzden Bursa'da da olsa bu etkinliğine de gitmek istedim.


blogger bulusmasi

Gizem hazırladığı sunumunda "Daha çok okunan Bloglar için Tüyolar" paylaştı bizimle. Eşi Yavuz da her zamanki gibi oldukça destek oluyordu sevgili Balköpüğüne. Mutlulukları ve beraberliklerine nazar değmesin, çok tatlılar!

makyaj aşkı ve tanrım evleniyorum #balkopugubursada

Günün sonuna doğru tanıştığım Makyaj Aşkı blogunun sahibesi Elif Ece çok tatlıydı. Keşke daha önce tanışsaydık demekten kendimi alamadım. Burnumuza bulaşan cupcake kremaları, ponponlu taçlar, çekilişte masamızın şanssızlığı, fotoğraf çekilme çabalarımız derken kısa ama güzel zaman geçirdik birlikte:)

Balköpüğü bizim için yine bir sürü hediyeler hazırlamıştı. Kendisine bu güzel günü organize ettiği ve bizi ağırladığı, bilgilerini paylaştığı için teşekkürler. Organizasyonun sponsorları olan Pakmaya'ya, Dermokil'e, gerçekleşmesinde emeği geçen Pöti KR Organizasyon ve My Wish Event'e de teşekkürler.
#balkopugubursada
Pöti KR Organizasyonun eğlenceli köşesi
"Balköpüğü ile Bloggerlar Buluştu! Hem de Çok Güzel Bir Sürprizle!" başlıklı yazımda İstanbul buluşmasının ve Gizem ile Yavuz'un o mutlu anlarının detaylarına da tanıklık edebilirsiniz.  O mutlu anın fotoğraflarına bakmak isterseniz TIK TIK!

Bu arada devam eden çekilişime de göz atmayı unutmayın hatta katılın TIK TIK.. evet beni de takipte kalın. Birlikte yeni paylaşımlarda bulunmak dileğiyle:)

Sevgiyle...

Yorumlar

  1. Sen nasıl şeker bir insansın öyle keşke daha önceden tanışsaydık. Basarılarının yazılarının devamını diliyorum canım benim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin de canım:) o senin şekerliğin.. öpüyorum, umarım yeniden görüşürüz.

      Sil
  2. sakine Aktürk22 Ekim 2014 13:13

    On parmağında on marifet .Canım benim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder