Düğün Fotoğrafınızı Nasıl Alırsınız? Bölüm 2: Arkadaşlı Düğün Fotoğrafları


kiss the bride: gelini öpebilirsin!
Yağmurlu bir İstanbul gününden herkese merhaba,

Blogu takip edenler bilir, düğün fotoğrafları ile ilgili epey paylaşım yapıyorum. Gerektiğinde düğün fotoğrafçısı öneriyor, bazen de çeşitli fotoğraf ve poz fikirleri paylaşıyorum. Çünkü o günden geriye kalan aklınızdaki anılar ve fotoğraflardaki kareler oluyor. Ve o anıları canlı tutmak için fotoğraflara çok ihtiyacımız oluyor. O anları tekrar tekrar yaşıyor ve sevdiklerimizle yeniden paylaşıyoruz.

O gün geldiğinde düğün fotoğraflarınız siz ne kadar farklı fotografla ristesenizde düşündüğünüzden çok değişik olabiliyor. Fotoğrafçınızın sizi yönlendirmesi ve seçimlerinizde özgür bırakması çok önemli.

İstenmeyen fotoğrafların önüne geçmek, hani şu gelinin üzerine oturan damatlar, damadı avucunda tutan gelinler filan gibi artık çok klişeleşmiş ve biraz da saçma duran ve aslında hiç de komik olmayan, daha sonra dönüp baktığınızda "ay ne kadar aptalca bir pozmuş" diyeceğiniz fotoğrafların önüne geçmek için "Düğün Fotoğrafınızı Nasıl Alırsınız?" serime bir bölüm daha eklemek istiyorum. İlk bölümde nedimeli, sadıçlı fotoğraf önerilerini paylaşmıştım, hem de en eğlencelilerini, okumadıysanız TIK TIK! 


Şimdi de arkadaşlı eğlenceli pozlara bakalım:)


Adettendir bizimkiyle başlayalım:) Aslı&Hakan ve uçan arkadaşlar:) 

bu da yine bizim çeteden gelsin: Nurcan&Korhan ve onları çekiştiren bizler:)
bu da bizim çete yine:) Eda&Kaan ve melekleri:)






NOT: Dora Alyans işbirliği ile yapılan çekilişimizde son günler, katılmayı unutmayın! 


Yorumlar

  1. Eda&Kaan çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Fotoğraflar çok hoş :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder