Canlı Çiçeklerden Gelin Tacım Olsun! // Flower Crowns

Yaz düğünlerinin havası bir başka oluyor. Sıcak havada sadeliği ve doğallığı tercih edecek yaz gelinlerine birkaç zevkli taç önerisi sunmak istiyorum. Tabi ki düğün konseptiniz ve gelinliğiniz bu havaya uygun değilse onlar için de farklı taç önerilerimiz var onlara göz atabilirsiniz. Bu yazımı takiben ilerleyen günlerde diğer önerilerimi de paylaşacağım.


Zaten her kadın güzeldir, ve o özel günde daha da güzel olmak isterler. Kimi gelin doğallıktan yanadır. Gerçek, canlı çiçekten yapılan taçlar da bu tarzdaki gelinleri bence çok mutlu eden bir başka detaydır. Yaz çiçeklerinin neşeli, cıvıl cıvıl, insanın içini açan o havasının yanı sıra, romantizme davet çıkarması da kaçınılmazdır. Hele bir de bunu tamamlayan bir saç stili seçildiyse, bir de gelinlik romantik bir tül veya dantelle süslenmişse, deymeyin keyfimize:)


Bu üstteki modelin hem kendisini, hem saçlarını, hem de tacını çok beğendim. Yüzüklerin Efendisindeki Elf Kraliçesi Arwen karakterini canlandıran Liv Tyler'ı anımsattı bana. Bu saf ve duru güzelliğe gidebilecek en güzel renkler ve sadelikte bir taç bence.



Bu sarışının tacı biraz fazla abartılı gelebilir size belki ama onun yüzüne gitmiş, rengarenk ve bolca çiçek kullanırım diyenlere..


Wow! Kızıl saça mavinin bu tonu bu kadar yakışabilirdi...Sade ama iddialı! Bayıldım!


Özellikle sağdaki tacı yemek istiyorum resmen:) Kafamda böğürtlenler çıkmış:)



Pastel tonlar her zaman çok şık, hatta bir de kaktüs cinsi bile var taçta..



Soldaki gibi, duvağın arkasında da kullanılabilir. Mor ve yeşil ise zaten her daim uyumlu ve canlı.




soldaki renkler oldukça romantik, el çiçeği çok güzel olmuş. Sağdaki ise daha 70leri çağrıştırıyor ve tacı oldukça farklı ve şık.

şapka gibi duran bu güller de gelinliği muhteşem bir şekilde tamamlamış. 



son alternatifimiz toplu saç ve sade bir aksesuar isteyenle riçin birebir. Beyazın saflığından vazgeçemeyenler için ideal bir örnek. Peri gibi...

Umarım içlerinden ilham alabileceklerini olmuş ve benim yorumlarımı da faydalı bulmuşsunuzdur kızlar,

Sevgiyle,,

Yorumlar

  1. Ne kadar güzeller insanın bir daha düğün yapası geliyor :)
    Blogumda bir çekilişim var canım bana da beklerim :)
    http://beyazbegonvil.blogspot.com.tr/2015/12/beyazbegonvilden-ylbas-hediyesi.html

    YanıtlaSil
  2. katıldım canım..umarım şanslı olurum. tesekkurler bu arada ben de her seferinde yeniden dugun yapmak istiyorum haklısın:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder