Serenay Sarıkaya'nın Final Gelinliği

Düğün sezonu açılınca dizi ve filmlerde de çeşit çeşit düğün sahneleri görmeye başlıyoruz malum. Ben izlemesem de ne kadar çok izlendiğini bildiğim Med Cezirin sezon finali ile ilgili haberler de çıkmaya başladı. 12 Haziran'da yayınlanacak olan final bölümünde evlenecek olan Mira ve Yaman'ın kumsal düğünün kareleri internette paylaşıldı bile. 

Mira'nın giydiği gibi sade gelinlik tercih edenlerdenseniz, bu gelinlik çok hoşunuza gidecek. Özellikle dizi takipçisi gelin adayları için paylaşıyorum bu gönderiyi.



Merak edenler için belirtmek isterim ki; Serenay Sarıkaya'nın giydiği gelinlik Monique Lhuillier marka olup sezon fiyatı 10,300 TL indirimli fiyatı 7,210 TL.

Medcezir 38.Bölümde (Sude) Şebnem Dönmez'in Giydiği gelinlik de çok konuşulan ve beğenilen gelinliklerden biriydi. Onu merak edenler için de ufak bir hatırlatma.


V Yakalı, Balık Model Gelinlik - Akay Gelinlik

Yorumlar

  1. Sade bir gelinlik bir insana bu kadar yakışabilir :)

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bu gerçekten iyi olabilir. Benimle ilgili tatmin olduğumuzu izliyoruz, bu yüzden sözsüzüz. Arzu edebileceğiniz her türlü şeyle kesinlikle ilgileniyoruz. Her zaman eski öneriniz için teşekkür ederiz ve bu süre içinde yaptığınız faydalar. Lütfen güncellemeye devam edin.
    Moto Kurye, https://www.motokurye.org

    YanıtlaSil
  4. İyi yazı. Her gün tamamen farklı bloglarda daha sert bir şey öğreniyorum. Diğer yazarlardan gelen içerik materyallerini okumak ve mağazalarından bir parça şey uygulamak her zaman teşvik edici olacaktır.

    acil kurye, https://www.aloilackurye.com

    YanıtlaSil
  5. Denemeye değer diğer yerler arasında varsınız .Bunlar sadece görebileceğimiz güzel birkaç yer. Uzun ömürlü ya da ekstra iş sağladığı için birçok son satıcı ve kullanıcı var. Tüm ihtiyaçlarınız için seçim yapmayı tercih ettiğiniz her yerde, yeterli iş sunan gerçek ve saygın olduklarından emin olun.
    izmit kurye, https://www.izmitkurye.net

    YanıtlaSil
  6. Çok havalı. Bazı son derece geçerli noktalar. Bu yazıyı yazdığınız için teşekkür ederim ve sitenin geri kalanı da çok iyi. Teşekkürler, son zamanlarda bu konu hakkında uzun zamandır bilgi arıyorum ve sizinki şu ana kadar keşfettiğim en büyük şeydi. Bazı ilginç detaylardan bahsettiğinizi düşünüyorum, yazı için teşekkür ederim.

    ilaç kurye, acil ilaç kurye, alo ilaç kurye, https://www.ilackurye.org

    YanıtlaSil
  7. Güzel bir yazı olmuş, fotoğraflar da ayrı güzel...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder