Bademlebuduk Elif'e doyduk:)


Geçtiğimiz hafta, bademlebuduk.com 'un sahibi sevgili Elif'in davetiyle kendisinin baby shower partisine katıldım.                                                                                                                                

Parti naz_events 'in kusursuz organizasyonu ve tatlimo'nun tatlı sunumları eşliğinde Maslak Steigenberger Otelin 26. katındaki Qubbe İstanbul'da gerçekleşti.  

Elifcim herşey için teşekkürler, umarım bebeğini sağlıkla kucağına alır, mutlu ve huzurlu günler geçirirsiniz. Herşey çok güze düşünülmüş ve planlanmıştı. 

Elbette olay baby shower olunca, yazar da anne blogger olunca katılımcılar da genelde anne bloggerlar oluyor:) hem de birbirinden tatlı miniklerden siz de bolca nasipleniyorsunuz:)


Mesela sevgili Zehra'nın minnoş, tatlı mı tatlı zeytin gözlü kızı Ece ile çok iyi anlaştık ve parti boyunca ya kucağımda ya elimdeydi. Birlikte balonla top bile oynadık. 



Masamın en tatlılarından Yeni Hayatımın İlk Günü blogunun sahibi Gaye ve tombiş yanaklarını sıkmamak için kendimi zor tuttuğum Osman bebek ve bize sonradan katılan Batuşka Hayat'ın tatlı sahibi sevgili Burcu ve sevimli, afacan oğlu Batu... Günüm sizlerle daha da güzel geçti.


DİKKAT BU ŞİİR MESAJ İÇERİKLİDİR:)


Sevgili Elif, naz_events 'in de muhteşem organizasyonuyla çok eğlenceli ve küçük sürprizlerle dolu bir bebek partisi düzenledi. Oyunlardan biri de minik Berke büyüyünce okuyabilsin diye, katılımcıların Berke adına akrostiş şiir yazmasıydı. Düzenlenen küçük şiir yarışmasını kazanan ben oldum ve ufak bir hediye kazandım. Bunun için de ayrıca teşekkürler.

İşte beğenilen şiirim: 

Bademle Buduk
Elif'e doyduk
Rolleri değişelim
Karnı büyütelim
Evlendik barklandık artık çocuk yetiştirelim 






naz_events 'ten sevgili Cansu sana da ayrıca teşekkürler, çok yoruldun, çok tatlıydın. Böyle tatlı Cansu ile iş yapılmaz mı? organizasyonlarınız için aklınızda bulunsun derim ben:)

Elifcim sağlıkla ve mutlulukla...

Sevgiler,



Yorumlar

  1. Bana bu tür organizasyonlar gereksiz geliyor

    YanıtlaSil
  2. bu tür organizasyonlar bir mutlulugu paylasmak paylastikca cogaltmak amaciyla yapilabilir bence. bir de imkanin destekleyecek arkadaslarin varsa gayet eglenceli bir sosyallesme araci oluyor.

    YanıtlaSil
  3. çok güzel yazmışsın canım :)

    Çok öpüyorum:)

    YanıtlaSil
  4. canım, ben daha yeni gördüm yazını, ellerine sağlık, iyi ki geldin, daha çok görüşelim artık :)

    YanıtlaSil
  5. rica ederim canım elbette, sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder