Çeyiz deyince - Gilas Collection

Eskiden çeyiz sandıkları yapılırdı anneler tarafından biricik kızlarına...Hala bu adeti devam ettirenler var elbette... Ama yıllarca emek verilen o ürünler zamanı gelip de siz evlenince demode kalıverirdi değil mi? Ve o hiç kıyılamayan annelerimiz, emeklerine yazık olsun da istemiyoruz tabi ki.. Ama artık eskisi gibi değil durumlar..e tabi gerek de yok bence. Ne de olsa artık çeyiz ürünlerinizi rahatça bulabileceğiniz çok kanal var ve istediğiniz gibi, zevkinize hitap eden ürünler bulmak mümkün.

runner ve masa örtüleri

Eveeet, biliyorum hepsi birbirinden şık ve zevkli.. Bu ürünlerin sahibi ve yaratıcısı Gilas Collection 'dan bahsedelim biraz:)

örgüden giydirmeler çok tatlı değil mi?:)


Ev tekstili, mobilya ve aksesuar üzerine faaliyet gösteren Gilas Collection benim de sevdiğim bir arkadaşımın dükkanı.  Kendisinin de oldukça zevkli biri olduğunu not düşerek, Gülçin Hanımın da evlilik hazırlıklarında size çok yardımcı olacağını rahatlıkla söyleyebilirim.



Gilas Collection'da nevresim, pike takımları, masa örtüleri, runner, kırlent, banyo ve mutfak takımları gibi ev içerisinde kullanılan tekstil ürünleri çoğunlukta...



Onun dışında bebek ürünleri mevcut. Onlarda da yine bebek nevresim takımları, alt açma bezleri, nakışlı bornozlar, kapı süsleri, keseler, pike takımları gibi ürünler bulmak mümkün.


Tabi ki bebek beşiklerini de unutmamak lazım. Sallanan beşiklerin yanısıra, tekerlekli farklı modellere de rastlayabilirsiniz.

Mobilya ve aksesuar ürünleri arasında da yatak odaları, komidinler, yatak başları, aynalar, dresuarlar, makyaj masaları gibi birçok üründen oluşan bir yelpazesi var Gilas Collection'ın. Vintage aksesuarlar ve mobilyalar tam da bize uygun:)) Soft renkler ve pastel dokunuşlarla şık kombinasyonlar yaratmak mümkün.




Her türlü organizasyonunuz konusunda, doğum, düğün, doğumgünü...aklınıza ne gelirse, giydirmeler konusunda size yardımcı olabilecek bir adres burası... Yolunuz Kavacık, Beykoz'a düşerse Gilas Collection'a uğramadan geçmeyin derim.. internet sayfası hizmete girecek yakında ve ben buradan duyuracağım. Ama siz de gelişmeleri ve ürünleri facebook sayfasından takip edebilirsiniz. Aşağıdaki resimden facebook sayfasına ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

  1. blogun çok cici tatlımmm :) herşeyin de harika :)
    artık takipçinim seni de bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler Züleyha, beğenmene sevindim..o zaman sana kocaman bir hoşgeldin...ben de blogunu inceliyorum şimdi hemen.

    YanıtlaSil
  3. canım kozmetik tutkununun etkinliğinde ikimiz eşleşmişiz.nasıl yapalım mim işini :))) haber bekliyorum senden

    YanıtlaSil
  4. canım merhaba..cok sevindim..sorularımızı hazırlayalım birbirimize o zaman:) haftasonu hazırlayıp gönderir sonra da cevaplarız güzel güzel:)

    YanıtlaSil
  5. canım hafta sonu şehir dışındayım.Sen soruları hazırla ben de dönünce hazirlarım olur mu.Bu arada sen nasıl bir yeteneksin.Sanırım pastaları sen yapıyorsun :)

    YanıtlaSil
  6. olur olur:) yok cnm o bölümdeki pastalar begendiklerim ve sizlerle paylaştıklarım..hem fikir olması açısından ya da arkadaşlarımın düğünlerinden..ben de kurabiye ve pasta yapıyorum ama henuz yeniyim böyle değiller yani:))). benim bir arkadasım benim dugunum için salyangozlarımı yapmıstı gelin damat:) ben hazırlıkları yapıyorum..tüm hazırlıklar, süsler, organizasyon işleri, defterler, çiçekler aklına ne gelirse:) bir de gelin koçluğu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pasta işini de isteyene ayarlıyorum arkadaşlarımdan;) düğün pastası istersen haberimiz olsun ya da kına ya da herhangi başka bir organizasyon için:)

      Sil

Yorum Gönder