Çekiliş Sonucum Belli Oldu ve Kazanaaaan..



Blogger olmanın vazgeçilmez ve olmazsa olmaz trendi olan çekiliş yapmak bildiğiniz üzere.. Ben de Tanrım Evleniyorum olarak 1. yılım hatrına ufak çaplı bir çekiliş düzenlemiştim. İlk Çekilişim 17 Kasım tarihinde sona erdi. Hepinize katılımınız için teşekkür eder, izleyiciliğinizin devamını dilerim:)

Çekilişime katılanların artı haklarıyla birlikte sayısı 179'u buldu. Hepsini özenle inceleyerek excel dosyasında tüm bilgileriyle oluşturdum ve gerisi Random.org tarafından tamamen adil bir şekilde belirlendi. Çekilişi yaparken ben bile heyecanlandım:)

ve işte kazanaaaaan




Sevgili Suskun1genç seni tebrik ediyor, ve bana en kısa zamanda adresinle birlikte geri dönüş yapmanı bekliyorum. 1 haftan var maksimum:) simsorganizasyon@gmail.com adresime bilgilerini atabilirsin.

diğer arkadaşlarıma da yeni çekilişler de görüşmek üzere diyorum. Hatta Bumerang Ödüllerinde finalist olduğum Mantarın Maceraları adlı kedi bloguma da uğrayarak devam etmekte olan diğer çekilişime de katılabilirsiniz.  Eğer kedileri seviyorsanız ilginizi çekecektir.

Herkese kucak dolusu sevgiler,
Aşkla kalın..


Yorumlar

  1. Çok teşekkürler. bende yoruldum biraz dinleneyim dediydim iyi oldu =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok hızlısın:) tamamdır adres ve iletişim bilgilerini içeren e-mailini bekliyorum cnm..güle güle kullan..

      Sil
  2. Tevafuk oldu açar açmaz karşımda buldum.gönderdim teşekkürler.takipteyim sizde takip edebilirsiniz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder