Yüksek Yüksek Tepelereee! // Henna night!


Eveet, 2. evlilik yıldönümü anlam ve önemine yönelik olarak, daha önce buradan hiç paylaşmadığım kendi kınamdan ve düğünümden görüntüler paylaşacağım sizinle. Ben 2 düğün yapıp 3 farklı elbise giymiş oldum. Biri, asıl düğünden ve nikahtan 1 hafta önce Manisa'da gerçekleşen kına&düğün birarada olan kır kınamız, diğeri de İstanbul'daki düğünümüz. İlk önce kına ile başlayalım.

Kına gecemi ailem Manisa'da olduğu için orada 2. bir düğün gibi yapmıştık. O geceye özel bir "Muhteşem Yüzyıl" kaftanım vardı ki ben çok beğenmiştim:) sanırım herkes de beğendi.. Bu kaftanı sadece kına esnasında giydim yani kına yakılırken ve ardından...

Kına Elbisesi




Ne olursa olsun bu kaftanlar insana güzel ve özel hissettiriyor.. Herkese tavsiye ederim.. ve yengeden geliyor kocaman kalbe kazınan ve hiç çıkmıcak A ve H harfleri...

muhteşem yüzyıl elbise

Peki kaftana kadar ne giydim? O da diğer bir gönderi konusu... ama birazcık ipucu verebilirim, işte aşağıda:) Tam açıkhava, kır düğünlerine uygun, peri veya kelebekmişsiniz gibi hissettiren çok tatlı ve çok güzel bir elbisem vardı... Pelerinindeki çiçekler tacımdaki çiçeklerle oldukça uyumluydu. Ve uça uça dans ettim... :)

çiçekli taç

Elbisenin detayları, saçlarım ve gecenin diğer detayları için hatta kalın:)) devamı yarına...

Yorumlar

  1. Aslıcım elbisene bayıldım tatlım :) çok güzel olmuşsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Nermincim:) Vaktim yok bu aralar hiç yoksa bir sürü şey paylaşmak istiyorum..şimdilik kısa kısa:) Evlenirken de vaktim olmamıstı, ancak 2. yıldönümü vesilesiyle birşeyle rkoymak istedim:)

      Sil
    2. Aslıcım benim düğün 14 Eylül de Kır düğünü olacak yardımlarını bekliyorum Mucccks Mucccks :))

      Sil
  2. Merhaba Canım. Ben Beyaz Sır'ın blog tanıtma etkinliğnden görüp geldim. Nişanlıyım ve kısa zaman sonra evlenmeyi planlıyoruz. Blog açıklamanı okuyunca hemen koşup geldim. Bana da beklerim :D acemiden.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin canım. O kadar mesaj arasından beni görüp ziyaret etmene sevindim..ee ne de olsa algıda seçicilik diye birşey var.. en güzel zamanlar nişanlılık zamanları zaten, takipçim ol hiçbirşeyi kaçırma derim.. blogunu ziyaret ettim ben de.. sevgiler ve kolay gelsin..

      Sil
  3. Çok güzel olmuşsunuz :) Darısı tüm bekarların başına. Bu arada blog adınızı çok beğendim :)
    Sizi takibe aldım, bende bloguma beklerim ..
    http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Yağmur..Siz de çok yakışmışsınız.. blogunu ziyaret ettim, vakit bulunca detaylı da inceleyeceğim..tebrikler ve mutluluklar..umarım herşey gönlünüzce olur..

      Sil
  4. elbiseniz nerden gercekten cok guzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. Bakırkoyden almıstım son kalandı bu elbise 2 yıl once:) hatırlamıyorum tam adını magazanın ama buyuk bir abiyeciydi. ne yazıkki bir kez giyebiliyorsunuz insa hep giymek istiyor:))

      Sil

Yorum Gönder