Gelinlikte Sırt Dekoltesi Deyince!

Gelinlikte dekolte nerede olmalı? Göğüste mi, sırtta mı, belde mi yoksa yırtmaçta mı? Genellikle bizim ülkemizde tercihler göğüs dekoltesi olarak kendini gösterse de, bir gelinliği baş döndürücü kılabilecek önemli detaylardan biri de sırt dekoltesidir. Hele de güvendiğiniz bir sırtınız varsa, mutlaka bu yazıyı değerlendirmeniz gerekir diye düşünüyorum:) 

Bu yazımızda özellikle sırtı işlemeli dekoltelere yer vermeye çalışacağım. Takip eden yazılarda da sade sırt dekoltelerine bakacağız. 

Favorilerimden biriyle başlıyorum. 
Bu gerçekten çok şık! Anna Campbell'ın Gossamer 2013 koleksiyonundan.

back low cut wedding dress

ve Anna Campbell ile devam edelim. Bu iki gelinlik de benzer çizgilere sahip ve yine aynı koleksiyondan geliyor. Resimlerin üzerine tıklayıp büyük görselleri görebilirsiniz. 

Stunning Wedding Dresses by Anna Campbell 2013

 oldukça zarif modeller

Stunning Wedding Dresses by Anna Campbell 2013Stunning Wedding Dresses by Anna Campbell 2013

bu biraz daha sade ama yine şıklığından ödün vermiyor. Ancak bence kuşak çok yukarıdan bağlanmış, dekolte biraz daha aşağı kaydırılabilirdi diye düşünüyorum.

Stunning Wedding Dresses by Anna Campbell 2013

bu fotoğrafa ne demeli:) model çok güzel bir vücuda sahip ve ürünü mükemmel taşıyor. Sırttaki taşlarla süslenmiş harika işleme bu modelde kendini bulmuş. Kurdele ayrıntısı elbiseyi yumuşatarak iki farklı tarzı birleştirmiş. Modelin saçları sıkı bir topuz yapılsaydı elbise daha da hakkını verirdi. Bu tarzı gerçekten çok beğendim. Eğer balık bir model istiyorsanız ve prenses gelinliklere düşmansanız:) buyrun böyle bir sırt alternatifimiz de var..

Stunning!

Bir de sırt açık olmasın ama işli olsun diyenlere önerebileceğim iki model var:


Gorgeous





Yorumlar

  1. bu yeni modelleri görünce yeniden evlenesim geliyor valla :) tabi aynı kocayla :P :))

    ben de bloğum beklerim yeni post var :)
    http://samiraslifeandstyle.blogspot.com.tr/2014/08/gezi-datca.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen:)
      Datça'yı da çok severim bu arada:)
      sevgiler,

      Sil
  2. Iyi geceler bir iki aya düğünüm var ve gelinlik konusunda kararsızdım ama bu modeller harika tek sorun ben bu modelleri istanbulda nereden bulabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba,
      öncelikle mutluluklar herşey gönlünüzce olsun:) bu modeller yabancı kaynaklı üstte de belirtmiştim çoğu Anna Campbell imzası taşıyor. İstanbul'da bunların hazır olarak satıldığı belli bir yer yok, ithal gelinlik satan her mağazada benzer ürünler bulunabilir, yoksa da diktirebilirsiniz. Birebir diken yerler mevcut. Kadıköydeki gelinlikçilere de sorarsanız yardımcı olacaklardır.

      Sil

Yorum Gönder